Matthijs van Nieuwkerk naar RTL

B_ms_2Enige weken geleden kondigde RTL topman Habets aan na te denken over een nieuwe invulling van het half elf slot. Omdat Astroh TV geen optie meer is, ligt er nu een heel ander plan. Zo meldt het betrouwbare vakblad Weekend. En de Telegraaf schrijft het zo op: Matthijs van Nieuwkerk zou in het diepste geheim een gesprek met RTL-directeur Erland Galjaard hebben gehad. Galjaard zou in Van Nieuwkerk de ideale kandidaat zien om een dagelijkse late night talkshow te presenteren", schrijft het weekblad Weekend. "Als opvolger van Barend & Van Dorp." Maar er is nog meer aan de hand. De VARA-ster, die volgens insiders volgend tv-seizoen al overstapt naar RTL, zou de show samen met voormalig RTL Boulevard-ster Daphne Bunskoek gaan presenteren! Binnenkort dus, Van Nieuwkerk & Bunskoek?

Advertisements

4 thoughts on “Matthijs van Nieuwkerk naar RTL

 1. Wellicht ook een dealtje via de achterdeur met Ewart, voormalig ER bij DWDD en nu bij Tavolu of Tovula , hoe heten ze ook al weer??
  Matthijs is bijzonder op Ewart gesteld
  (terecht!)
  Die stuwende kracht, van Ewart, op dagelijkse basis moet Matthijs bij DWDD nu missen. Zou niemand verbazen als Ewart juist ook weer betrokken zou worden bij het nieuw op te zetten programma voor RTL4, vanuit Tavolu?? zoals hij eerder ook Barend en van Dorp en RTLBoulevard heeft gedaan.

  Reply
 2. DWDD gezien op maandag 15 september?? “Voor het eerst als mijn tafeldame, Daphne Bunskoek”

  En wat deden zij hun best… en wie zaten er thuis met argusogen te kijken, te tapen nog een keer terug kijken, kijkcijfers pijlen de dag erna… vergelijken

  En de afsluiter van Matthijs…”Daphne bedankt, fijn om je hier te hebben…dat gaan WE vaker doen”.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s