Paul Rxc3xb6mer nokt ermee

Bye_bye_allemaalPaul Rxc3xb6mer (45) stopt op 1 november als directeur van Endemol Nederland. Hij wordt begin volgend jaar lid van de Raad van Bestuur van Endemol International, waar hij verantwoordelijk wordt voor creatieve ontwikkeling bij de tv-producent. Rxc3xb6mer was zes jaar directeur bij Endemol. Zijn opvolger is nog niet bekend. De Volkskrant sprak met Rxc3xb6mer over zijn vertrek, de hoogtepunten en zijn ruzie met John de Mol. Hierrr te lezen.

Advertisements

8 thoughts on “Paul Rxc3xb6mer nokt ermee

 1. Dan heb je niet er niet veel verstand van. de lijst met succesprogramma’s uit Aalsmeer is lang. Maar je zal waarschijnlijk jalours zijn of bij de concurrentie werken.Laat die man toch gewoon in zijn waarde. Het is een prima vent.

  Reply
 2. John: was die gestopt dan 😉

  Het is gewoon jammer,maar ik denk dat endemol zeker de potentie heeft om de grootste te zijn in de mediawereld en dat het best goed zou komen daar mee.

  Is gewoon men moet wat minder eigenwijs zijn en zijn eigen trots eens opzij zetten en gewoon weer eens praten bij de bron. En niet zomaar weer eigen afleidingen zoeken. Er zijn genoeg formats die als basis gezien kunnen worden wat weer potentie heeft in zoals america (die toch alles slikt qua tv).

  Als Paul romer,John de mol, en anderen die te maken heeft met formats en nog een paar gasten uit Arnhem dat we vast wel een vruchtbare creative avondje kunnen hebben. En dat de nieuwe endemol best van een feit kunnen spreken.

  alleen die move van Joop van de ende en Paul de Leeuw snap ik niet helemaal. Slaat Joop de plank finaal mis door Paul zon verantwoordelijke taak te geven ? kan je echt niet maken. Of wordt paul de nieuwe jackspijkerman constructie.

  Reply
 3. Paul ROmer is wat mij betreft prima kerel. Natuurlijk moet hij roepen dat hij nieuwe hit wil maken wat moet je anders ? Een voetballer gaat toch ook elke wedstrijd in om in principe te winnen ?
  Opvolger in Endemol NL ? Denk gewoon Dick vd Graaff, kan dat perfect en die zit al paar jaar in de voorbereiding in Aalsmeer.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s