Komen en gaan bij RTL

Durin_of_duruitHet is druk op de deurmatten van verschillende mediabedrijven. TMG maakt vorige maand in xc3xa9xc3xa9n klap bekend 425 banen te schrappen. RTL doet dat mondjesmaat. Eerst was er het bericht over de uitbesteding, nu volgt een volgende aankondiging in Adformatie vandaag. Oud-gedienden Ricardo van Amerongen (directeur Verkoop Crossmedia) en Michel van der Voort (directeur Marketing Verkoop) moeten vertrekken. Ook directeur RTL Interactief Peter op de Beek verlaat RTL. Adformatie sprak met die bekende insider die zei dat de nieuwe RTL Top besloten heeft ‘een gehele managementlaag weg te willen snijden’. Nou, dat kan je wel zeggen ja. Ook aan de programmakant vallen er ontslagen in management vertelt die andere bekende insider. Er is echter ook iemand aangenomen. Paul Siero is de nieuwe commercieel directeur die komt van Lxe2x80x99Orxc3xa9al Nederland, waar hij marketingdirecteur was. Zijn marketing ervaring moet gaan helpen om meer crossmedia concepten met adverteerders te gaan ontwikkelen.

Advertisements

11 thoughts on “Komen en gaan bij RTL

 1. Shit happens, maar totaal moeten 150 mannen/vrouwen de deur uit bij RTL Nederland. Habets heeft de Oostenwind er duidelijk onder. Cursusje cybernetica lijkt me niet overbodig want met zoveel ontslagen in de vitale managementlaag beschadig je welicht het mechanisme.

  Reply
 2. Kan me niet indenken dat de 3 genoemde namen die moeten vertrekken debet zijn aan de slechte prestaties van RTL! Typisch beslissingen van een boekhouder aan de macht.

  Reply
 3. denk dat het een goede zaak is dat de bezem er doorheen gaat daar, hoeveel directeuren hebben ze daar wel niet?!! vroeger had ene bedrijf gewoon 1 directeur, bij RTL zijn ze doorgeslagen, gewoon door met jonge energieke mensen

  Reply
 4. Nou, nou Bert Habets voert slechts het plan uit dat Fons uit had moeten voeren maar de ballen niet voor had. Tis sneu voor de RTL’ers maar onvermijdelijk !

  Reply
 5. Klopt Jaap Hoffman en ook Boudewijn van Schaik moeten weg (staat in de Telegraaf vandaag). De teller in management staat dus nu op vijf

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s