De Mol: MDW geen goed programma

JohndemolHet is tegenwoordig met uitspraken van John de Mol even nadenken met welke pet op hij dat doet. Als RTL aandeelhouder, als Endemol aandeelhouder, als baas van Talpa Content, als investeerder of misschien wel als prive persoon. Maar dat laatste is volgens velen onmogelijk. Er wordt gefluisterd dat de prive persoon John de Mol helemaal niet bestaat. In de Telegraaf neemt De Mol het op voor Wendy van Dijk. Het is niet haar schuld dat Million Dollar Wedding minder kijkers trekt dan Rondom 10. Het beschermen van Wendy van Dijk lijkt als een gevalletje ‘uitspraak RTL aandeelhouder’, zijnde de werkgever. Maar hoet zit het met de volgende uitspraak? "Het is natuurlijk geen goed programma, dat is duidelijk". Heeft de Mol dit gezegd als:

[ ] Endemol aandeelhouder

[ ] RTL aandeelhouder

[ ] Talpa content baas

[ ] Vriend van Reinout Oerlemans

Advertisements

6 thoughts on “De Mol: MDW geen goed programma

 1. John de Mol heeft het duidelijk in z’n bol gekregen na z’n slinkse toexc3xabigening van het Big Brother idee. Alles wat mislukt komt door de kijker… Get a life

  Reply
 2. (Dan heb ik het niet specifiek over deze uitspraken, maar dat is nu eenmaal wel z’n standpunt geworden) Trouwens daarom is hij ook een website gestart waar anderen mensen hun ideexc3xabn moeten inleveren, omdat hij simpelweg zelf niks kan bedenken.

  Reply
 3. Kom op mensen. We kunnen elkaar toch critiek geven over de formats wat gemaakt wordt ?

  Is juist corect wat Dhr de mol zegt alleen wel jammer dat er geen onderbouwing aan dat verhaal zit , alhoewel ook slim.

  Kees: Welke bron heb je hier van en weet je ook de aanvullende afspraken die hierin gedaan zijn ?

  Reply
 4. Een Amerikaanse jury heeft vrijdag beslist dat het chemische concern Ineos Americas LLC uit de stad Mobile een gepensioneerde onderzoeker 192 miljoen dollar (142 miljoen euro) moet betalen, omdat het zijn ideexc3xabn zou hebben gestolen.

  De bedrijven profiteerden volgens de jury door patent aan te vragen op een uitvinding van Sven Peter Mannsfeld, nadat de laatste met pensioen was gegaan. De 72-jarige Mannsfeld ontwierp in de jaren negentig een proces om gevaarlijk afval om te vormen tot grondstoffen voor het produceren van banden en andere producten. In 2006 sleepte hij het bedrijf voor de rechter toen hij erachter kwam dat het patenten voor zijn ideexc3xabn had aangevraagd in de Europese Unie en de Verenigde Staten.

  Ineos Americas LLC is eigendom van het in Duitsland gevestigde Ineos Phenol.

  eerlijkheid duurt het langst

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s