Vermeegen melig, saai en vervelend

Vermeegen_reincarnatieJohan Derksen, de man die binnenkort doodgeschoten wordt volgens de Telegraaf, heeft in zijn column in VI van deze week een zeer gebalanceerd oordeel over de reincarnatie van Harry Vermeegen op SBS6: "Vermeegen kwam, zag en viel door de mand. Hij parasiteert nog steeds op zijn gedateerde act uit een ver verleden. Vermeegen was niet leuk, niet spannend, niet journalistiek, niet confronterend en zeker niet origineel. Hij was melig saai en vervelend, al zal hij zelf heel tevreden zijn en hopen op een Gouden Kalf. SBS6 slaat de plank volkomen mis met de irritante Vermeegen. Het is onbegrijpelijk dat KNVB perschef Kees Jansma toestaat dat internationals worden misbruikt in smakeloze toneelstukjes ter meerdere eer en glorie van een voormalige televisiepersoonlijkheid die wanhopig om aandacht vraagt, maar het publiek niets meer te bieden heeft." Zo Harry, nou jij weer…

Advertisements

3 thoughts on “Vermeegen melig, saai en vervelend

  1. Niet namens Harry, maar aangezien je toch om een mening vraagt:

    Harry Vermeegen, de man die niet binnenkort doodgeschoten wordt volgens de Telegraaf, heeft met zijn acties van de laatste weken een zeer gebalanceerd oordeel over de re-actie van Johan Derricksen in de media: “Derricksen kwam, zag xc3xa9n veranderde nogal eens van mening. Hij parasiteert nog steeds op zijn gedateerde xe2x80″oldskool- verzamelde data uit een ver verleden. Johan was niet leuk, niet spannend, niet journalistiek, niet confronterend en zeker niet origineel. Het is een oude lul! Hij is zielig: Saai en vervelend! Al zal hij zelf ( xefx81x8a ) heel tevreden zijn en hopen op een Gouden Kalf. Derricksen slaat de plank volkomen mis. Het is onbegrijpelijk dat KNVB perschef Kees Jansma toestaat dat internationals worden misbruikt in smakeloze toneelstukjes ter meerdere eer en glorie van een voormalige wannabee televisiepersoonlijkheid die wanhopig om aandacht vraagt, maar het publiek niets te bieden heeft. Zo, zijn we klaar?

    Reply
  2. ….vraagt zich af hoe Johan thuis als vader en echtgenoot is. Zou ie zijn goudvissen ook dagelijks vernederen? Geinige sketch voor Koefnoen, A Day in the life of Johan. Goedemorgen Johan!/ snap niet wat er zo goed aan deze morgen is/ lust je misschien kopje koffie, schat?/ Lusten, lusten? Het is dat ik zonder godverdomme koppijn krijg/ lekker boterhammetje erbij?/ Zeker van gisteren dat brood, was je weer te lui om naar de bakker te fietsen, lelijk mokkel dat je d’r bent. Zal jou eens met de dood bedreigen, zien hoe je je dan voelt./ Krantje?/ Wat zo’n samengesteld flutding geschreven door incompetente ‘journalisten’ met een plaatje erbij voor de kleur?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s