X Factor voorronde vernieuwd

Xfactor_kandidaten_3 De showbiznizz is kneiterhard. Dat weet u, dat weet ik. En als je aan X Factor meedoet op RTL4, moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Want anders overleef je het niet. Om er zeker van te zijn dat de kandidaten naast een aardig keeltje ook survivor-kwaliteiten hebben, is er een nieuw element toegevoegd aan de voorronden. Kandidaten en hun fans worden opgesloten in een hotel zonder stoelen, met te weinig ruimte en geen eten en drinken. En dat dan urenlang. Ook een bezoek aan het toilet is uit den boze. Het is gewoon zo dat je alleen dan de beste kandidaten overhoudt. U gelooft dit allemaal niet natuurlijk. Maar het staat echt in de krant.

Advertisements

3 thoughts on “X Factor voorronde vernieuwd

 1. Ja , ha ha de Telegraaf natuurlijk.
  Aandeelhouder SBS , niet vies van RTL pesten om hun aandelen te beschermen.
  Klaagt er een gelijk groot nieuws , jammer maar dat zal ook opgaan voor andere grootschalige evenementen en derhalve ook voor popstars etc..
  Je moet er wat voor over hebben om een maandje beroemd te zijn om dan te verdwijnen in de grote idols popstars en x factor mist

  Reply
 2. Mijn buurmeisje is een echte survivor en heeft voor volk en vaderland in alle werelddelen gezeten. Ze deed nu een poging om de eerste BN-er in de straat te worden. Maar dit ging haar ook te ver. Kortom: dit keer had het SBS dagblad wel gelijk.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s