Chris Woerts verknoeit Eredivisie Live

Derksen_dusJohan Derksen spreekt zich deze week in zijn column uit over Eredivisie Live. Alhoewel hij blij is met de zender en de wedstrijden nu allemaal live kan bekijken, is de programmering verder niets. Derksen presenteert met Wilfred Genee het programma Doordekken op deze zender. Hij krijgt echter net zoveel reacties op dit programma als gasten op zijn verjaardag; nul dus. Terwijl zijn programma op de VI website 1.000 reacties per dag oplevert. Om nog maar niet te spreken over het programma met Genee op RTL7 (Voetbal International). Doordekken bracht regelmatig nieuws dat twee weken later pas als primeur in de landelijke pers werd gebracht. Derksen concludeert dat Eredivisie Live slecht wordt bekeken. "Dat is overigens niet zo vreemd, want tijdens de start van de voetbal zender heeft de voormalige commercieel directeur van Feyenoord zich geprofileerd als de programma directeur van Eredivisie Live. Woerts is een vermakelijke man met commerciele kwaliteiten, maar een boeiend programma componeren voor een dagelijkse tv zender is een vak en geen speeltje van een handige marketing jongen, zonder ervaring in de tv-wereld, die zichzelf af en toe schromelijk overschat". Dusss.

Advertisements

5 thoughts on “Chris Woerts verknoeit Eredivisie Live

  1. ja dat is nu het nadeel van als je rijk hebt maar de creative team heeft geen ballen om de juiste man voor de voetballen te pakken en te vertellen hoe het wel moet.

    Reply
  2. De kapiteins bij de oprichting Eredivisie Live verlaten het schip. Paul Romer van Endemol NL, Pim Schimtz van Endemol Holding, Chris Woerts namens de clubs en Michael van Praag als voorzitter ECV…

    Reply
  3. Eredivisie Live doet het prima. Goede verlaggeving mooie programma’s in het weekend. Precies wat men beloofd had; weekend televisie. Derksen moet niet janken, hij was als een kind zo blij toen hij de opdracht voor EL live kreeg. De man was op dat moment totaal uitgerangeerd. Nu hij weer een programma heeft op het open kanaal krijgt hij weer praatjes. Hij is gewoon een kwasie journalist die van alle kanten geld verdient aan zijn imago. Kop houden en doorwerken Derksen!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s