Huisman: zenderbazen weten niets

Henny_achter_je_3In het vakblad Weekend lucht Henny Huisman zijn hart. De man die bij de EO tegenwoordig hele legers viswijven tegen elkaar laat brullen, is terug om zijn gram te halen. Vanwege Huisman’s enorme magneetkracht op bejaarden, werd hij destijds geruimd bij RTL4 door Leo van der Goot. Diezelfde van der Goot moet het nu ontgelden. Want ‘tot grote vreugde’ van Henny is Van der Goot inmiddels verdwenen uit de tv wereld: "Het is grappig dat hij, die destijds bepaalde dat ik niet meer voor de televisie mocht werken, zelf geen werk meer heeft in de TV wereld. Terwijl ik er nog steeds ben, en hij is niet meer. Dat is een beetje mijn zoete wraak. Ook Fons van Westerloo werkt bijvoorbeeld niet meer bij de televisie. Zenderbazen weten niets. Het is altijd maar een gok , wat ze doen.". Verder heeft Henny nog een goede tip voor presentatoren: "Aanpappen met een programmadirecteur kan geen kwaad. Als Wendy van Dijk bij Erland Galjaard blijft, komt het met haar carriere ook wel goed". Was getekend: Henny Huisman

Advertisements

10 thoughts on “Huisman: zenderbazen weten niets

 1. Hij blijft er al jaren moeite mee hebben dat hij toen door RTL eruit is gezet.
  Maarja , zelfs SBS wilde hem niet en wat hij nu weer loopt te verkondigen over aanpappen met een zender baas zegt heel veel over de persoon Huisman .
  Rancuneus ventje met een giga ego

  Reply
 2. Hij heeft mooi wel het nummer Snuitje tot grote hoogten in de hitlijsten doen stijgen, om over “met z’n allen” nog maar te zwijgen.

  Hennie is een baas!

  Reply
 3. ach ja een man die in zijn leugens gelooft.

  Net zoals de soudmixshow dat hij zegt bedacht te hebben terwijl Fred Mils dit bedacht heeft als je de hitory bekijkt en oude opnames zoekt van de jaren 80 van de RVU. En daar voor een radio programma was.
  Maar ja,

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s