Beau: van der Veer ongelooflijke loser

Beau_vriend_van_bertIn de HP de Tijd staat een interview met Beau van Erven Dorens. Eigenlijk is er geen touw aan vast te knopen wat de beste man allemaal wil. Maar er zijn een aantal fijne uitspraken over de fantastische televisiewereld te noteren. Allereerst over Beau’s ‘ontdekker’ Bert van der Veer die vindt dat Beau niet voldoende bagage heeft voor brutaal vernieuwend tv maken:

"Ik wordt echt helemaal gek van die Bert van der Veer. Dat is misschien een beetje vadermoord, maar ik vind het echt een ongelooflijke loser. Overal waar hij de kans krijgt, plaatst hij een gemene opmerking over mij. Terwijl die vent zelf schrijver wil zijn en boeken schrijft over aambeien, jezus christus, ik heb nog nooit zoveel rommel gelezen. Laat die man zelf een keer wat presteren"

"De televisiewereld is een keiharde wereld. Je kunt in die wereld niet smerig genoeg zijn om het te redden. De televisiewereld maakt een monster van je. Ik heb heel veel collega’s rondlopen die een monster zijn"

"In de tijd van Leo van der Goot zat je gewoon een uur tegenover elkaar te filosoferen over wat voor soort programma je moest maken. en nu is het een heel commerciele keiharde wereld geworden waarin je blij mag zijn dat je nog af en toe een programma mag doen.

Advertisements

9 thoughts on “Beau: van der Veer ongelooflijke loser

 1. als b eau dat gezegt heeft kan me de ene kant best voorstellen maar dat is het leven gewoon, soms maak je fouten en daar leer je van. Maar iemand die geen fouten maakt leeft niet.

  Beau, kijk wat die man allemaal gedaan heeft . Al heeft het soms geen schoonheids foutjes dat bereiken doe van bert gedaan heeft doe je niet.

  ben zelf geen voorstander voor bert maar ook zeker geen tegenstander ,maar van een gewaagt man beau ben je nu toch een zeurpiet en een loser.

  Reply
 2. Geplaatst door: Craig | 26 december 2008 om 20:52

  n iet om hem in de hemel te prijzen hoor, maar wat heb jij gepresteerd in de media wereld ?

  Reply
 3. Beau zegt in HP/detijd te willen stoppen met Deal or no deal, op korte termijn. Wellicht zijn ze al gestopt.

  Teminste zoiets las ik op een web log van iemand.

  Reply
 4. Geplaatst door: Sandra | 27 december 2008 om 14:21

  ze waren er toch meegestopt toen Talpa haar doelstelling behaald had toch?

  Reply
 5. Uunhhh moest Talpa een doelstelling bij RTL behalen met DOND. Tot half November waren er nieuwe afleveringen te zien. Maar sinds half November zenden ze hh uit.

  Maar deze week stond in Hp/detijd teminste dat las ik op een weblog. Dat Beau genoeg van DOND. Dus waarschijnlijk komt het dan niet terug. Teminste dat lijkt mijn.

  Reply
 6. DOND op sbs6 om 20:00 uur een idee. Op rtl5 scoort het een half miljoen met een inloop van 200.000 kijkers(programma ervoor).

  Shownieuws op sbs6 z on 600.000 kijkers gemiddeld en dan kan DOND doorstoten tot 700.000 kijkers?

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s