Tinus Nijkamp omroepman van het jaar

Tina_houjijmetassieeffevastNa Cathy Spierenburg is Tina Nijkamp– programmabaas SBS6 – – als tweede ooit – omroepvrouw van het jaar geworden. De jury: Zij heeft een goede neus voor tv-formats en timing, en voelt trends voor haar doelgroep feilloos aan. Ze heeft in het afgelopen jaar laten zien dat liefde voor het tv-vak, vastberadenheid en een heldere koers een zeer succesvolle combinatie kunnen vormen.xe2x80x9d Tina Nijkamp is op 13 februari te bewonderen op het MWG Congres waarin zij jurylid is bij de TV Format Challenge. Onder leiding van Jort Kelder zal zij met collega’s TV Formats gaan neersabelen beoordelen die daar ter plekke gepresenteerd worden.

Advertisements

15 thoughts on “Tinus Nijkamp omroepman van het jaar

 1. SBS blinkt dan ook uit in fantastisch goeie formats. Het is werkelijk waar fantastische televisie. Neem nu “de 25”, Shownieuws, Uri Geller, Kinderen dansen op het Ijs, mevrouw Froger als voetbalanalist en Domino Day.

  Helden als Patty Brard, henkjan Smits, Victor Reinier en Gerard Jodelding.
  Tina je hebt het verdiend!!

  Reply
 2. Ja inderdaad bedankt voor al die fantastische kwaliteits programma’s en supertalent als Patty en Gerard…

  En de natuurlijk het beste nieuwsprogramma hier in Nederland namelijk Hart van Nederland.

  Wat een lachertje die prijs.

  Reply
 3. Wat een zure reacties van mensen die vermoedelijk zelf nooit iets noemenswaardig gepresenteerd hebben. Tina is een absolute topper op TV-gebied. Ze maakt TV voor een andere doelgroep dan voor de omhooggevallen types hierboven, die dat blijkbaar slecht kunnen scheiden. Of moet die dweil van RTL4 soms Omroepman van het jaar worden? Die is te druk met andere dingen…

  Reply
 4. ‘ze voelt de trend voor haar doelgroep goed aan’.
  Tsja, tattoos, vet eten, Telegraaf lezen, Frans Bauer luisteren en naar Ajax gaan. Das niet zo moeilijk in te vullen. Dit zou Hayo nog lukken denk ik.

  Reply
 5. Gefeliciteerd Tina!! Het is toch duidelijk dat het met SBS goed gaat dus wat zeurt iedereen die vindt dat de prijs onverdiend zou zijn…
  Als er maar niet van die side-effects ontstaan en “de man van” hierdoor denkt dat iets van deze welverdiende prijs ook op hem afstraalt, want dat is een heel grote vergissing; Jasper vd Schalie (MAX) heeft er absoluut geen kaas van gegeten (TV maken en programmeren)

  Reply
 6. @ Anoniem. De prijs is enorm verdiend voor Tina en haar team. Maar vanwaar die aanval op mij? Heb ik je iets misdaan? Kom gerust langs om erover te praten. Zorg ik voor de kaas.

  Reply
 7. Ik was ‘t van dat Ajax en SBS.
  Voetbal boeit me niet, maar ik typeerde even gemiddeld modaal Nederland. Gelieve niet jouw aggressieve voetbalfrustraties op mij te botvieren.

  Voor mij weer een bevestiging dat voetbal voor de dommen is.

  Groet,

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s