SBS wint het meest in januari

NieuwegellerDe RTL spindokters zijn alweer losgegaan op de januari cijfers. Wist u namelijk dat RTL een marktaandeel van 30,8% in de doelgroep 20-49 bij elkaar harkte? Daarmee was het marktleider. En daarmee 0,7% hoger dan in december 2008 wordt er juichend meegedeeld. Maar graag kijken we ook even naar januari vorig jaar. Daar werd een 32,4% gerapporteerd voor RTL. Dus dat is een minus van 1,6%. Dat dan weer wel. De publieken zaten vorig jaar op 29,4%, en laten ondanks de knallende boeren 1,1% vallen in de afgelopen maand: 28,3%. En dus heeft de propoganda afdeling van SBS de meeste reden voor een polonaise. Ondanks een zinkend Wie Ben Ik, lepelde SBS in januari een aandeel van 26,3% op. Daar waar het vorig jaar 24,4% was. Een plus van 1,9% dus. Met dank aan de omroepvrouw van het jaar uiteraard.

Advertisements

3 thoughts on “SBS wint het meest in januari

 1. Wendy van dijk daagt Geen Stijl omdat de roddel, verspreid door geen stijl, over het feit dat ze met Reinout Oerlemans het bed in is gedoken schade berokkent aan het merk Wendy van Dijk. Ze eist een ton.
  Als ik Oerlemans was zou ik op mijn beurt 2 ton van van Dijk eisen omdat haar opmerking (het verhaal dat “ik met Oerlemans naar bed zou zijn geweest brengt schade toe aan het merk Wendy van Dijk”) op zijn beurt weer schade berokkent aan het merk Oerlemans. Er zal maar over je gezegd worden dat het slecht is voor iemands naam als het verhaal gaat dat die persoon met je naar bed geweest is. Wendy beledigt Oerlemans hier harder dan dat GS haar zou beledigen!

  Onbegrijpelijk domme actie van Wendy. Het Geen Stijl bericht (waar in duidelijk staat dat het roddel betreft die zeer onbetrouwbaar is) stond nog geen 2 uur op de site toen Wendy al actie ondernam. Zonder enig nadenken heeft ze deze stap gezet.

  -Allereerst kiest Wendy ervoor om BN-er te zijn en dan wordt er eenmaal over je geroddeld. Als ze dat niet wil, moet ze gewoon vanaf nu bij de HEMA gaan werken. Is voor de kijker ook prettiger…
  -Ten tweede daagt zij geen stijl helemaal alleen. Waarom doet ze dit dan niet samen met Oerlemans? Als dit verhaal niet waar is ondervinden ze toch beide schade? Egoistisch!
  -Ten derde is Wendy, die altijd zegt zo dicht bij het gewone volk te staan, volledig doorgeschoten in haar eis. Het gewone volk krijgt nooit een kans zich op deze manier te verrijken en al helemaal niet met het exorbitante bedrag van een ton. Had symbolisch 10.000 gevraagd ofzo. Heeft wendy in nog geen 2 uur tijd een schade van een ton opgelopen??
  -Ten vierde willen ze Geen Stijl een hak zetten door op deze manier Powned tegen te werken maar ze bereikt precies het tegenovergestelde. Ondanks dat ik Powned een club vind die op geen enkele manier tot het publieke bestel toegelaten mag worden, kies ik in dit geval partij voor hun. Zoals vele anderen die daardoor wellicht de verleiding niet kunnen weerstaan lid te worden.

  Een uiterst ondoordachte actie van van Dijk die het ‘merk’ Wendy van Dijk meer schade zal berokkenen dan welke roddel dan ook.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s