Week van de inzak

OmejoopgleufNee, nou wordt ie mooi meneer de Groot, we kunnen de Dik Voormekaar Show voortaan beter de Zak Inmekaar Show noemen (bulder, bulder). Het programma scoorde de eerste keer ontzettend goede kijkcijfers (2,5 miljoen). Nou, ontzettend…. Vorige week naar 1,8 miljoen en nu naar 1,3 miljoen kijkers gegaan afgelopen vrijdag. Ook Zeg ‘ns AAA verloor meer kijkers dan Rita Verdonk zetels en bleef steken op 400.000 kijkers minder met 1,6 miljoen. Frans Bauer met Banana Split had eveneens last van slijtage met 2,3 miljoen kijkers. De magische 3 miljoen lijkt niet meer haalbaar. Het kwam natuurlijk ook een beetje doordat Sven Kramer dit weekeinde door prime time aan het heen schaatsen was met zijn collega’s. Geen Svencouver, maar wel Svenergy weten we inmiddels. In ieder geval goed voor een publiek van tussen de 1,3 en 1,9 miljoen kijkers. Ook een goede nieuwkomer voor SBS op vrijdag. Met de Hoofdprijs 1,3 miljoen kijkers en 22% aandeel in kassadoelgroep 20-49 jaar. Maar met een speelfilm op zaterdag kom je niet goed weg. Einduitslag. RTL met 31,6% 20-49 een goede week. Rondje 30,9% voor de publieken dankzij veel schaatsen en voetbal. SBS met de bezemwagen binnen op 25%.

Advertisements

4 thoughts on “Week van de inzak

  1. denk dat de grove uitingen wel een rol speelt. Mien dobbelsteen die toch iets te grof gebekt is.

    en Andre kyfon die een opblaas pop laat zien met zichbaar een vagina. Is wellicht niet zo heel schokkend , maar wel voor de imago van deze mensen die toch een neutraal houdbaarheids datum heeft.

    Reply
  2. het lijkt er op dat de mol meer kapot wilt maken dan opbouwen.Dit kan een bepaalde strategie hebben maar opbouwen is toch voor een langer termijn beter.

    ik zou zeggen gaan eens praten met bv de Vara om bepaalde nieuwe ideeen die toevallig zijn binnengekomen uit te voeren.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s