X Factor veegt vloer aan met Hoofdprijs

PropogandaU wilt weten wat u te wachten staat als Wakker Nederland het bestel inkomt? Denkt u dat het mogelijk is nog opportunistischer te zijn dan Geert Wilders? Ja kan allemaal. Mooi staaltje Telegraaf ‘way of working’ vandaag. Wat dacht u van de kop "Voetbal veegt vloer aan met Linda". Zeer goeie kop. Met daaronder een nog veel beter artikel. En ja, hippies hebben schaamhaar. Interland voetbal veegt altijd de vloer aan met alles. Maar in dit geval doet Linda de Mol met Ik Hou van Holland het eigenlijk nog hartstikke goed met 1,5 miljoen kijkers (25% aandeel 20-49 jaar). Laten we eens een dag eerder kijken. De vrijdag. X Factor 1,7 miljoen kijkers (en 32% aandeel 20-49 jaar). Daarmee verplettert RTL4 werkelijk het hoog van de toren geblazen drama De Hoofdprijs op SBS6 met dubbele cijfers. Het hoog geprezen drama bleef met een schamele 800.000 kijkers achter in prime time (en 14% aandeel 20-49 jaar). Even in de Telegraaf kijken. Hee! Staat helemaal niets over in de Telegraaf? Hoe ken dat nou?!

Advertisements

10 thoughts on “X Factor veegt vloer aan met Hoofdprijs

 1. ik hou van holland was ook nog eens een herhaling… zegt wellicht iets over het niveau van de kijkers dat ze niet eens doorhadden dat ze naar een herhaling zaten te kijken….

  Reply
 2. @ evert, de kijker had dat wel door maar vorige keer scoorde deze uitzending iets van 1,2 miljoen. Blijven 15 miljoen nederlanders over die hem nog niet gezien hebben. Daarvan keken nu 1,5 miljoen. En ja, er zijn er vast ook die voor de 2e keer keken, maar dat maakt ze geen reet uit. Mensen kijken graag herhalingen. Ze kijken ook nogsteeds massaal naar schonen schijn die als 100 keer herhaald is. Wat is daar toch mis mee? als de kijker dat toch wil?

  Reply
 3. Het wonderlijke is dat door Prosieben/SBS Telegraaf miljoen tegelijk door de plee kan trekken, dus dat ze uberhaupt SBS nog promoten de hele tijd kan ik met mijn pet niet bij

  Reply
 4. Ben benieuwd hoeveel kijkers er over een paar weken nog over zijn voor de Hoofdprijs… SBS en drama series… vreemde combi.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s