Publieke omroep mishandelt bejaarden

Max_kado_2En we hebben weer een onderzoek. Wat blijkt? De bejaarde 65-plusser houdt helemaal niet van emo-TV. Spoorloos, Memories of Als de dag van Gisteren zijn allemaal programma’s waarbij de emoties juist te hoog kunnen oplopen. De programma’s komen keihard binnen bij rollator Nederland. Het doet ze teveel aan hun eigen ervaringen uit het verleden denken. Het gekke is, dat de bejaarden wel met kuddes tegelijk kijken naar dit soort programma’s. En dat ze ook gemiddeld ruim twee keer zoveel naar dit soort programma’s kijken dan de gemiddelde Nederlander. Omroep Max schijnt hier haar programmering en marketing al op af te stemmen. Niet een Andre Rieu DVD maar een defibrillator wordt binnenkort het nieuwe kado bij een lidmaatschap.

Advertisements

6 thoughts on “Publieke omroep mishandelt bejaarden

 1. De zogenaamde lolligheid over de oudere medemens word steeds ranziger hier.
  Wel eens over nagedacht dat jezelf binnen afzienbare tijd ook tot de doorjezelf op respectloze wijze behandelde doelgroep hoort.
  Nee, vast niet maar je bent zo 65 en wist je dat de defibrillator het minst gebruikt werd voor 65 plussers maar het meest voor personen tussen 30 en 55 met een plotselinge hartstilstand.

  Reply
 2. Albert, helemaal mee eens.
  Als je straks 65 bent, moet je 67 zijn, of misschien wel 69 (geil!). Balkenende moet zelf maar naar Afghanistan gaan om Osama Bin Laden op te pakken, dan zijn we ook van Geen Stijl, Wakker Nederland en Wilders af.
  Dus heren denkers: maak die CDA aanhang nou eens wakker, want ze krijgen steeds de meerderheid der stemmen in onze democratie,
  en daar worden wij rest van de Nederlanders (meerderheid) al tientallen jaren niet veel wijzer van. In TEGENDEEL.
  Dus doe eens iets goed.
  Integendeel.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s