RTL4 misbruikt herdenking

Apeldoorn_2Grote commotie in televisieland. RTL4 verplaatste X Factor naar zaterdag (morgen) vanwege de herdenking vanavond. En gaat zelf ook de herdenkingsdienst uitzenden. Om de overgang niet te groot te maken zendt RTL4 aansluitend Laat ze maar lachen uit met Robert ten Brink. Nu krijgen we zojuist een beller op de anonieme TV Formats kliklijn binnen met het volgende verhaal. RTL4 heeft bedacht dat ze met X Factor nooit van de NOS met de herdenkingsdienst konden winnen. En de zaterdagavond is ingeklapt sinds Ik Hou Van Holland daar is gestopt. Dus dachten ze bij RTL4 twee vliegen in een klap te slaan. X Factor naar zaterdag, de vrijdag is toch al verloren en de zaterdag is gelijk verstevigd. Naar verluidt was het stoom uit de oren van van de SBS programmadirectie te zien tot in Oost Groningen. SBS heeft nu Holland Got Talent – dat door de RTL4 actie recht tegenover X Factor kwam te staan – juist van de zaterdag naar vanavond verplaatst. Tuut..tuut..tuut..

11 thoughts on “RTL4 misbruikt herdenking

 1. Inderdaad is het allemaal nogal doorzichtig. onder het mom van ‘medeleven en respect’ maar dan wel gewoon laat ze maar lachen uitzenden. andere reden dat het compleet ongeloofwaardig is: op koninginnedag zelf werd wel gewoon om 23.30 uur de feestelijke koninginnedag uitzending van Ik hou van Holland herhaald.
  Kortom, misbruik is in dit geval een goed gekozen woord.

  Reply
 2. Wat een stukje riooljournalistiek. Pure sensatiezucht die niet op feiten is gebaseerd. Het wordt eens tijd dat ze dit soort onzin aanpakken.

  Reply
 3. Onzin verhaal uit de koker van de SBS groupies.
  Jammer dat je je mee laat slepen, altijd als deze keuzes worden gemaakt bij een commerciele omroep komen er valse sentimenten om de hoek kijken.
  RTL hoeft geen rekening te houden met SBS met het al afgeschreven HGT.
  Dat Sbs deze stap maakt om op Vrijdag HGT uit te zenden , maakt maar weer eens duidelijk dat deze zender absoluut geen respect heeft voor de gebeurtenissen en alleen uit is op gewin in de zin van kijcijfers .
  Jammer dat in Nederland deze zender uberhaupt nog kijkers heeft

  Reply
 4. ja waarom die haat en nijd? Toch nergens voor nodig Ruud want van je creativiteit moet je het niet hebben dus zeiken over iets wat je iemand niet gunt is zo kinderachtig.

  Wees normaal en maak tvformats gewoon zoals het moet zijn praten over formules en formats. Geen gedoe.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s