Jack komt back

JackJack "ik ben bezig met een programma" Spijkerman is geen persona non grata meer bij RTL. Ja, we weten dat dit een paar maanden geleden nog wel zo was. Maar nu niet meer. Dat is nu die enorme flexibiliteit van de televisiewereld waar u altijd over leest. Jack is nu een aanslag van de fiscus, enkele programma flops, een echtscheiding, publieke hoon en een paar klaplongen verder. En we hebben hem nog geen excuses zien aanbieden aan Jomanda. Desondanks durft hij het weer aan. In het najaar gaat Jack bij RTL4 na een paar jaar weer de buis op. De titel van zijn programma wordt Wat vindt Nederland? Dus is de vraag, wat vindt u daar nu van?

[  ] Wie is Jack Spijkerman?

[  ] Jomanda zal de bliksem op Jack doen neerdalen

[  ] Is de rest van de familie van Erland Galjaard wel in orde?

[  ] Anders, nl……..

Advertisements

11 thoughts on “Jack komt back

 1. Het filmpje was op zich wel grappig ja. Maar Jomanda is en blijft een oplichtster, dus Jack hoeft daar absoluut zijn excuses niet voor aan te bieden.

  Reply
 2. STEMMERSBEDROG BIJ RTL

  Kan iemand mij uitleggen hoe het mogelijk zou zijn dat het stemmen bij programma’s als DWTS eerlijk gaat?

  Dit viel mij op bij DWTS:
  Show 1: Er wordt opgeroepen om te stemmen, “maar doe het nu nog niet. Pas als iedereen gedanst heeft, gaan de lijnen open, anders zou het niet eerlijk zijn”.
  Al jaren, zowel bij DWTS als Idols en Xfactor staan de lijnen gedurende de hele uitzending open. Nu wordt er dus ineens gezegd dat dat niet eerlijk is. RTL zegt hier zelf dat de eerder gehanteerde methode niet eerlijk is.

  Show 2: de SMSjes van Tmobile komen niet door. Dit wordt verteld in de uitzending. “Als de SMSjes doorkomen is dat mooi”, zegt Beau “maar als ze, zoals nu, ergens blijven hangen, heeft dat geen invloed op de uitslag”.
  Geen invloed op de uitslag? Het heeft dus geen enkele zin om te stemmen, als je stem niet meegeteld wordt, maakt dat niets uit wordt hier gezegd.

  Hier klopt helemaal niets van!

  Reply
 3. Miranda….TV is niet eerlijk, wen daar aub aan. Denk je bv echt dat na bv een show als Idols men langtijd nodig heeft met de notaris om uitslag te bepalen. De regie/redactie heeft elke seconde online inzicht in de stemmingsresultaten en met 1 druk op de knop weten ze het. Dat heet spanning opbouwen.

  Dit zag je ook bij Boulevard vorige week en het filmje van yolanthe en wesley wat zogenaamd achter de schermen druk gemonteerd werd. Pure leugens, was puur om kijkers vast te houden tot laatste blok. Tja, zo werkt t nu eenmaal.

  Reply
 4. de spanning opbouwen door tijd te rekken is iets anders dan mensen laten betalen om te stemmen en dan vervolgens die stemmen niet mee te tellen. Ik weet niet of jij de discussies in de politiek hierover gevolgd hebt, maar dit is echt iets anders dan de voorbeelden die jij geeft.
  PS, ik ben niet Miranda, die naam hoort bij de post boven de mijne.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s