Zo vader, zo zoon

MoljrSBS baas Eric van Stade doet huilie huilie vandaag. Waarom? Nou, Johnny de Mol vertrekt richting de Katholieke Radio Omroep (KRO dus). Om het geloof? Jazeker, Johnny gelooft dat ie daar met een eigen productiebedrijf minimaal een miljoen euro uit de publieke omroep kan trekken. Ongeveer zes xc3¡ zeven keer de Balkenende norm. We zouden er naast kunnen zitten, het zou ook zo maar negen keer kunnen zijn. Ideetje van zijn vader: "jongen, doe als je ouwe en begin gewoon een eigen imperium!". En daar kan SBS niet tegenop. Die produceren liever zelf en steken de marges in eigen zak. Want die zakken zijn nogal leeg de laatste tijd. En moeders staat ook een klein beetje rood. Maar de publieke omroep heeft genoeg. Dankzij u en mij! Dus go, Johnny go, op naar de Quote Broekies Top 10.

Advertisements

7 thoughts on “Zo vader, zo zoon

 1. Ach ja het zit SBS ook niet mee , HGT geflopt,Joling moeheid,geen Euroliga voetbal en wat doe je dan , juist huilie want het is altijd een ander zijn schuld.
  Want ik ben klein en hullie ben groot.

  Reply
 2. Onzin… natuurlijk baalt SBS hier van
  en natuurlijk weten “zij” van SBS dat dit soort moves gewoon gebeuren … and when they do… zijn deze moves onvermijdelijk.Dat besef is echt wel aanwezig bij profi als Eric van S. Dat alles maakt het niet minder vervelend voor ze…

  En Johnny heeft uiteraard helemaal gelijk, als de publieke omroep hem deze kans geeft al is het van mijn en uw belastingcenten… als hij deze kans krijgt zijn zakken te vullen en zelfstandig te worden tsjaaa dan moet hij die kans pakken UITERAARD, wat zou U doen??

  Reply
 3. Ben benieuwd hoe die deal met de KRO eruit zal zien. Ik vermoed dat het deels salaris is. Wat zal dat zijn? 150K – 200K? En voor de rest moet hij programma’s maken. En voor 800K kan je best twee mooie series van 8-10 afl. maken. Kan me niet voorstellen dat Johnny alleen voor presentatie een salaris van een miljoen pakt via de productiehuis constructie. Wat ik in ieder geval not done vind, is dat er vermoedelijk al over een meerjarendeal wordt gesproken. Ik zou als KRO zeggen: eerst een jaar presteren zoals ieder ander en dan zien we wel weer verder! Successen uit het verleden bieden namelijk geen garantie voor de toekomst…

  Reply
 4. Verder wens ik Johnny het beste, want de programma’s die hij de laatste tijd heeft gemaakt (Down met Johnny en Waar is de Mol), vond ik erg goed gelukt!

  Reply
 5. @8 juni 2009 om 15:11: Beau’s contract liep af, dus hij is vrij om te vertrekken, niet? Zeker als je er na maanden lang onderhandelen niet uitkomt. Zorg dat je weet waar je het over hebt voordat je wat roept…clown!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s