Ruud Hendriks deelt uit

RuudhDeze week in Vrij Nederland een interview met Ruud Hendriks. Hij is blij dat hij geen bloemkolen aan het publiek meer hoeft voor te schotelen met zijn kwebbelkanaal Het Gesprek. Jan en Yolanthe kan hij gelukkig overslaan zegt ie. Verder interessant dat Hendriks ons nog even trakteert op zijn mening over omroepkarikaturen Fons van Westerloo en Bert van der Veer;

Over Van der Veer: "Bert van der Veer roept dat Het Gesprek alleen kan slagen als er meer geld in wordt gestopt. Hij was ook betrokken bij de herstart van Veronica, veertig miljoen in zeven maanden werd er doorheen gejaagd. Daar was hij bij, met dat geld heeft hij zijn zakken gevuld. Die man is zo negatief".

Over Van Westerloo: "Je kunt een hoop van Van Westerloo zeggen, maar hij heeft verstand van zaken. Als zei hij soms zus en deed hij zo. Toen hij directeur was bij SBS, begon hij met het uitzenden van porno, drie jaar later stopte ze ermee. Van Westerloo deed toen of dat zijn verdienste was, iedereen was vergeten dat hij de aanstichter was geweest".

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s