Wie is Elvis?

WaariselvisEen goedendag allemaal. Het zomerreces zit er weer op. En alhoewel televisie Nederland er op los twittert, doen wij nog even ouderwets bloggen voor u. De juli maand verliep redelijk rustig. Gordon eiste wel een hoofdrol op. Samen met zijn butplug Jamai startte hij het programma Waar is Elvis op prime time RTL4. Alleen MAX leden weten nog wie Elvis is. De man is morsdood sinds 1977 en xc3xa9xc3xa9n van zijn weinige nummer 1 hits hier stamt uit het jaar dat Reinier Paping de Elfstedentocht won. Dus laten we Gordon met zijn zeebenen lekker links liggen. Verder is de roddelindustrie lekker bezig. Met name Showniews van SBS heerste op de late avonden in juli. Met meer dan een miljoen lekker stom kijken naar Jan Smit on tour in Frankrijk. Sophie Hilbrand probeerde Albert Verlinde te naaien met een afluisteroperatie. En gelukt, want Albert woest, en die denkt nog wel een paar keer na bij zijn Boulevard itempjes. De Telegraaf blijkt een sterke voorkeur voor WNL te hebben versus hun andere kindje Powned. WNL wordt schaamteloos gepromoot op voorpagina’s en columns. Als we tenslotte naar de marktaandelen kijken zien we dat voor het eerst sinds lange tijd SBS de verliezer is tov dezelfde maand vorig jaar. Ze komen uit op 28,3% 20-49 jaar. Meer dan twee procentpunten lager. En dit zou een teken aan de wand kunnen zijn. RTL heeft sinds maart ruime afstand van de rest genomen en eindigt wederom rond de 31 (31,2%). Publieke omroep wint ietsje met dank aan een vroege Eredivisie start en komt uit op 24,4%. Het nieuwe seizoen kan gaan starten. En de allergrootste vraag dit nieuwe seizoen wordt: zal Nederland Jack Spijkerman weer in de armen sluiten zoals John de Mol denkt. To be continued..

Advertisements

4 thoughts on “Wie is Elvis?

  1. RTL vraagt zich openlijk af waarom Elvis niet aanslaat. Ik denk dat de kijker gewoon Gordon-moe is. Als ze dat niet snappen…

    Reply
  2. Ach als Paul de Leeuw graag zijn productie bedrijf omhoog wilt werpen met een GRATIS ideeetje kan je ook niks verwachten.

    eindelijk me oom gepromoot met zijn Elvis Cluppie 😉 hahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s