Paul der Lxc3xb6we

Helpikplof_2Bij het doorworstelen van de vakantiepost het artikel over Paul de Leeuw tegengekomen in de Quote. Over zijn productiemaatschappij E.V.A. De helft van de aandelen blijken van Joop van den Ende (en Hubert Deitmers) te zijn. Van den Ende is erin gestapt om "met goede ideeen en producten te helpen de wereld in te trekken". Net als bij Eyeworks. De Leeuw zou best in Duitsland willen werken. Linda de Mol en Rudi Carell achterna (deze laatste figuurlijk, helaas voor sommigen). Maar zijn Duits is net zo goed als zijn Zimbabwees zeggen insiders. Dus niet zo’n goed idee. Merkwaardig uitgangspunt van EVA is dat ze niet vanuit TV Formats maar vanuit persoonlijkheden televisie programma’s willen maken. Maar jammer hoorr, beschimmelde Edammer Kaas of uitgebloeide tulpen zijn nog beter te exporteren dan Gordon of Peter van der Vorst. Dus gaan we  eens flink spotten de komende tijd, of EVA ook echte TV Formats kan bedenken..

Advertisements

5 thoughts on “Paul der Lxc3xb6we

 1. Als Joop’s sponsor gelden nu via EVA lopen, hoe moet het dan met Eyeworks? Bovendien maakt Marijke Schaaphok ook nog door of via Joop gesponsorde programma’s. Kortom Joop is helemaal back in TV!!!

  Reply
 2. hij verkoopt heel slim programma’s, alle programmadirecteuren paaien hem maar al te graag in de hoop dat hij bij hen in dienst treedt

  Reply
 3. Joop is nog nooit weggeweest bij de televisie. Hij heeft alleen via u-bochtconstructies gewerkt omdat dit contractueel met de nieuwe baas van Endemol, Telefonica, zo contractueel geregeld was

  Reply
 4. Oud nieuws, vanaf dag 1 is bekend dat Joop in EVA zit. Hij zit ook in MAS media en (alom bekend) Eyeworks. Over Joops sponsorgelden hoeven we ons echter niet druk te maken (post 1) die kan wel een paar bedrijven steunen hoor.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s