Mening over Fons? Roept u maarrrr!

Fons4_4Toch leuk dat dit bescheiden weblogje in een Revu interview met Fons van Westerloo de volle aandacht krijgt. De ex-RTL baas windt zich er over op dat iedereen ‘maar mag wat roepen over hem in deze weblog’. Het is inderdaad een schande, dat als je een mening hebt, die hier zomaar ventileert. Dezelfde discussie woedt nu op GeenStijl waar momenteel Jeroen Mirck ritueel wordt geslacht. Op deze weblog en in Adformatie heeft de auteur de beste man slechts een spiegel voorgehouden zonder beledigend te worden. Zoals bijvoorbeeld hier. En daar mag u natuurlijk op reageren. Nog enkele van de vele (!) uitspraken van Van Westerloo uit het interview. Daarna mag u natuurlijk per onmiddellijk weer reageren:

Om de vijf weken vlieg ik in een privevliegtuig met de voltallige directie van RTL naar Luxemburg. Ik ben zelfs nog gevraagd om RTL Duitsland te leiden, wereldwijd het grootste RTL-land. Maar ja, dat wil niemand opschrijven.

Ik heb veel talent ontdekt van wie voorheen nog niemand had gehoord. Sacha de Boer bijvoorbeeld. Zonder onbescheiden te zijn, ik ben er een expert in geworden. Ik heb vijf minuten nodig om talent te herkennen. Matthias Scholten, Irene van der Laar, Mariska Hulscher, Piet Paulusma.

Over Peter R. de Vries: Hij is toch mede zover gekomen omdat de heren Van Westerloo en In xe2x80x98t Hout een avondje in Muiden hebben gezeten om Peter te inspireren tot eens wat grotere daden. En de miljoenen beschikbaar hebben gesteld om dat mogelijk te maken.

Over Erland Galjaard: Ik heb hem zelf benoemd en hij heeft het niet slecht gedaan. Al is heel veel van wat daar gebeurt te danken aan wat de licht verguisde In xe2x80x98t Hout en Van Westerloo tot stand hebben gebracht. Voor Erland begint de uitdaging nu pas

Voor nog meer gezellige uitspraken kunt u de Revu tot u nemen. En voor nu: reageren maarrrr!

Advertisements

12 thoughts on “Mening over Fons? Roept u maarrrr!

 1. Oke, Als Tv formats vindt dat iedereen mag zeggen wat hij wil, dan mag van Westerloo dat natuurlijk ook. Maar zoals Fons vindt dat iedereen onzin over hem praat zo vind ik hem weer hetzelfde doen, over zichzelf.
  Wat een arrogantie! Ook al is het allemaal waar, als je dat op deze toon vertelt, doe je dat niet om de waarheid te zeggen maar om jezelf hele vette dikke veren in je reet te steken. Ondertussen bereik je alleen het tegenovergestelde.
  Ik ga revu kopen, dank voor de tip!

  Reply
 2. De “ontdekking” van de 4 talenten door Fons is niet geheel correct.Zo weet ik zeker dat Matthias Scholten door de toenmalige programma directeur van Veronica (toen nog onder de rtl vlag) is binnengehaald. Fons zal toen bij sbs.

  Reply
 3. Als je roept dat er xc3xa9xc3xa9n man is die je haat en je kunt zijn naam niet eens correct spellen, dan ben je pas een debiel…

  Reply
 4. Fons begint een beetje op Louis van Gaal te lijken.
  Alleen het verschil is dat oom Louis aantoonbaar kan maken dat ‘ie ook echt de beste is en dat oom Louis in ieder geval consequent is.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s