Van 't Hek over Borsato managers

Sjon_de_managers_2 Youp van ‘t Hek heeft in zijn NRC column een nogal duidelijke mening over de managers van Borsato die de ellende zouden hebben veroorzaakt:

Het is een aantal ordinaire Rolexen gelukt om het geld van Meeuwis en Borsato er doorheen te jagen. Dat is heel knap. Die jongens komen ongetwijfeld in het Guinness Book of Records. Deze prestatie grenst aan het onmogelijke. Hoeveel geld moet dat wel niet zijn? We hebben in ons land nooit succesvoller artiesten dan Guus en Marco gehad. Hele stadions zongen en deinden avond aan avond met deze mannen mee. Miljoenen cdxe2x80x99s gingen over de toonbank. Zoveel geld krijg je niet op in een mensenleven. En toch is het deze managers gelukt. Las de geschiedenis van ene Unico Glorie, een van deze gewiekste managers: Veronica, Adam Curry, Endemol, HMG, seksindustrieel en belspelletjesoplichter. Dan ben ik niet verbaasd als je sjoemelt met failliete vennootschappen. Deze gozer krijgt zelfs van Arnhemse rechters nog geen half uur verlof. Op televisie meldde hij nog hoe erg hij het vond. Het kwam door de recessie! Nog gevoel voor humor ook. En als ik Ajax was, zou ik de nieuwe directeur Rik van den Boog ook maar een beetje extra controleren. Die cowboy zit namelijk ook in het complot. Ik zou hem niet met het geld van volle stadions om laten gaan. Laat staan met de miljoenen die Suarez binnenkort opbrengt.

Advertisements

7 thoughts on “Van 't Hek over Borsato managers

 1. Iedereen weet dat met name Brinks en Glorie de oorzaak zijn. Met name de laatste was meer bezig met het managen van zijn priveleven dan het werk. Zou zijn delcaratiegedrag maar eens even checken als ik curator was. En natuurlijk zeggen deze mannen dat ze niet bij directie betrokken waren, maar t zou me niets verbazen als er wel forse management fees in rekening worden gebracht.

  Reply
 2. Een enorme klap in de omzet van de betere horeca in en rondom Het Gooi. De heren lieten hem regelmatig spreekwoordelijk flink uit de broek hangen!

  Reply
 3. algemeen bekend hier in het Hilversumse over zakkenvullers ,brinks,glorie ook de ex van brinks vrat mee!! 15 jr doet borsato met hun al zaken. en hij weet z.g niets !
  bijv.webcamgirls platte belprogramma! brinks z,n bedrijfje nam meestal die meiden uit de balkan, mee naar ajax en concerten van borsato!! borsato als groot aandeelhouder wist waar z,n mede aandeelhouders meebezig waren!hij zegt het nog steeds niet hardop?vreemd!!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s