Snuiven+Neuken+Schieten=Managen

Manager Er gaat een beerput open in Hilversum. Leest u even mee over de avonturen van het management van Marco Borsato? (uit de Telegraaf van vandaag).

De jaarlijkse barbeque van The Entertainment Group ontaardde maar al te vaak in een regelrechte orgie. In bijna alle ruimtes van de villa deden mensen het met elkaar. Op de bureaus, in de wc’s, overal. Zo stelde de vele mooie jonge medewerksters hun BMW van de zaak en hun riante salaris veilig, vertelt een betrokkene.

Met name Unico Glorie en Paul Brinks hielden er afgelopen jaren een exorbitante levensstijl op na, waarin volgens ingewijden ook ruimte zou zijn geweest voor geestverruimende middelen.

In de VIP room van het Gelredome tijdens de Borsato concerten liet het management dure call girls aanrukken op kosten van de zaak. Het ging er daarbij heftig aan toe, een keer zelfs open en bloot, terwijl op hetzelfde moment Marco met zijn vrouw Leontien kwamen binnenlopen. Toen zijn er harde woorden gevallen.

In het kantoor van Lab Venture werden soms na sluitingstijd in de kelder schietoefeningen gehouden.

Afgelopen jaar werd Unico Glorie bovendien drie dagen vastgehouden op het politiebureau van Hilversum in verband vmet een aangifte van huiselijkgeweld tegen hem door een ex-vriendin.

There is no biznizz like showbiznizz mensen!

Advertisements

12 thoughts on “Snuiven+Neuken+Schieten=Managen

 1. Wat een treurnichten zijn jullie in Hilversum ! Toen de mannen TEG en het bijbehorende geld hadden likte iedereen hun reet uit en nu worden ze vergruisd !! Unico is een prima gozer die van het leven houd, een goed zakelijk inzicht heeft en een sympathiek mens is. Who gives a shit dat ze lekker hebben gegeten in die kut hut Lakes ? Omdat je het zelf niet kunt betalen vind je een ton wellicht veel, er staat echter niet bij wat die beweerde ton in Lakes in commercixc3xable zin heeft opgeleverd voor TEG ! In Nederland is een faillissement gelijk aan oplichting en wordt je na faillissement als een soort van paria behandeld, in Amerika is het een must om op zijn minst 1 maal failliet te zijn gegaan. Zoek de verschillen, want een faillissement overkomt je maar 1 keer. Daarna begrijp je dat je je wat minder moet inlaten met parasieten en andere mee eters. Het kan je overkomen dat de situatie ongewild uit de hand loopt …

  Ik wens Unico al het beste toe en fuck die curator !! Allemaal zakkenvullers zonder enig verstand van zaken … Kijk maar een naar de eerste faillissements verslagen, kun je zien dat aan het eind van de rit de curator meer beurt dan de (gewezen) bestuurders.

  Reply
 2. Ja, 1 keer. Was Unico Glorie ook betrokken bij het failliet gegane United Resources of Jamby?

  En was Paul Brinks betrokken bij de teloorgang van het zelfstandige Veronica TV?

  Beide heren hebben met ‘slim zakendoen’ veel geld verdiend! Van hetgeen ze als ‘produkt’ hebben neergezet is vlak daarna niks overgebleven.

  Prima gozers 🙂

  Reply
 3. Luister eens even ‘kut hut Lakes 26 sept 19.30’, je hebt helemaal gelijk: who gives a shit als de mannen voor een ton buiten de deur eten, helemaal als het nog wat oplevert. Maakt inderdaad niet uit. Maar als vervolgens de tent failliet gaat, heb je het dus echt niet goed gedaan. De heren hadden een verantwoordelijkheid voor hun personeel en voor iedereen die nu schuldeiser is. Je zegt: ‘Omdat je het zelf niet kunt betalen vind je een ton wellicht veel’. Zij konden het ook NIET BETALEN! Dat is wel duidelijk geworden nu.
  Ik had je weleens willen horen als jij bij TEG had gewerkt en nu thuiszat zonder salaris.

  Reply
 4. Arrestaties verwacht in deze. Fiod doet invallen huiszoekingen bij alle betrokkenen inclusief de exdirecteur van Belcompany. Dankzij klokkeluider Norman Kleine vanuit het pitoreske Suriname waar hij Casino’s bestierd. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

  Reply
 5. Vriend Glorie gisteren zien zweten bij [url=http://pauwenwitteman.vara.nl/Archief-detail.113.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=12935&tx_ttnews[backPid]=111&cHash=a734b909ea]Paul en Witteman?[/url] wat een jokkebrok zeg….

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s