SBS, feest der herkenning

SBS_RGB_300_000 Gisteravond presenteerde SBS tijdens haar 15-jarig bestaan de winterprogrammering. Het werd duidelijk dat risico's zoveel mogelijk gemeden moesten worden om een beter tweede halfjaar te draaien. En daarom zagen we veel gerecyclede TV formats voorbijkomen. Zo komt er een verborgen cameraprogramma dat nagenoeg identiek is aan Boobytrap. We zagen Johnny de Mol met zijn eerste studioprogramma dat herinneringen aan Jos' Brinks Wedden Dat oproept. Een Guiness Book of Records programma dat een reincarnatie lijkt van De Eerste De Beste. En Paul de Leeuw stopt niet met zijn show waarin hij wensen vervult, maar deze show verhuist naar SBS6. Paul de Leeuw produceert, Gerard en Beau presenteren. SBS liet niet het achterste van haar tong zien. Er zijn nog geheimen rond shows met Henkjan Smits en Tooske en ook rondom Katja Schuurman. Popstars bindt de stijd aan met RTL's Holland Got Talent. Wie krijgt de vrijdagavondkijker het eerst aan zijn kant als we straks de hoge bestedingsmaanden inrollen. We denken Popstars, dankzij o.a. Marc Marie Huijbregts.

Advertisements

3 thoughts on “SBS, feest der herkenning

  1. Had tijdens deze presentatie veel meer verwacht van NET5 onder de nieuwe leiding. Deze zender is nog maar een schaduw van wat het ooit was, zowel in scores als in kwaliteit. De nieuwe programma’s zijn kopiexc3xabn van programma’s die al op andere zenders te zien zijn. Daar gaan ze de oorlog niet mee winnen. Gezichten als Erik van de Hof en Art Rooiakkers zijn spoorloos verdwenen en daar zijn gezichten als Renate Verbaan en Katja Schuurman voor teruggekomen. Zonde dat wat ooit het pareltje van de SBS groep was en niet te vergeten, de lieveling van de mediabureaus, zo is verknalt.

    Reply
  2. Het feest der herkenning was ooit de kreet van Arcade’s TV 10. Ze mogen wel oppassen dat het geen feest van de herdenking wordt.

    Reply
  3. In tijden van Fons, Bart, Ronald en Harold gebeurde er nog wat op de zender. Is hard gegaan de afgelopen jaren. Naar beneden dan, helaas.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s